ONE CONSULTING

ONE CONSULTING - savjetovanje i usluge

Zašto odabrati EU financiranje?

Objavljeno 18/08/2023
euro, banknotes, money-2991837.jpg
Zašto aplicirati na EU sredstva?

Bilo da ste odabrali ovaj članak nasumično ili trebate dodatno uvjeravanje za korištenje sredstava iz EU
fondova, drago nam je da ste ovdje. U nastavku ćemo Vam pokušati ukratko objasniti zašto je za Vas i Vašu tvrtku dobra odluka se natjecati za dobivanje bespovratnih sredstava iz EU fondova.

Preduvjeti za prijavu na natječaj – prilika za konsolidaciju.  

Natječaji za dobivanje EU sredstava zahtijevaju od tvrtke da ima uredno poslovanje, podmirena sva potraživanja prema državi, dobavljačima i zaposlenicima. Ti preduvjeti su često smatrani nečim negativnim i teško dostižnim, ali oni su nešto najbolje što Vam se moglo dogoditi. To svakako možete gledati kao priliku da posložite svoje redove, platite sve obveze koje imate i planirate daljnji razvoj Vaše tvrtke na čvrstim temeljima i čistim početkom.

Bespovratna sredstva

Imate na raspolaganju određeni iznos bespovratnih sredstava s kojim možete financirati planove svoje tvrtke za budućnost. Ako dobro obrazložimo zašto baš Vi trebate dobiti ta sredstva i ako ispunite neke od uvjeta koji su traženi u sklopu natječaja, taj novac je samo i isključivo Vaš. Čitajte dalje.

Poticanje kreativnosti i inovativnosti. 

Sudjelovanjem na EU projektima potaknut ćete kreativnost i inovativnost vaših zaposlenika, stjecanje novih znanja, radu na novim procesima i integracijom najnovijih tehnologija u poslovne sustave Vaše tvrtke. Dakle, ne samo da će Vaša tvrtka ostvariti očekivani rast i povećanje prihoda, nego ćete ostvariti i dodatnu vrijednost u vidu kreiranih novih vrijednosti i znanja, Vas i Vaših zaposlenika. Novostvorena vrijednost je najbolji temelj i putokaz ka uspješnoj budućnosti tvrtke. 

Doprinos napretku lokalne zajednice. 

Provođenjem projekata financiranih s EU sredstvima pridonosite razvitku i napretku Vaše lokalne zajednice u vidu novih zapošljavanja na projektima na kojima radite i suradnjom sa lokalnim tvrtkama što pridonosi poboljšanju imidža Vaše tvrtke.

Unaprijedite i poboljšajte svoj “algoritam”. 

Sudjelovanje na većim EU projektima pruža Vam priliku da surađujete s već dokazano uspješnim i solventnim tvrtkama. Na taj način gradit ćete novu i bolju mrežu poduzeća s kojima ćete surađivati i razvijat ćete poslovanje svoje tvrtke u željenom smjeru. Što će se na kraju višestruko odraziti na rast Vašeg poduzeća. Jer, Vi ćete biti bolji kad budete igrali s boljima od sebe. Pitajte profesionalne sportaše i svi odreda će Vam dati taj isti odgovor. 

Financiranje Vaših projekata. 

Sigurni smo u to da imate planove za razvoj Vaše tvrtke i sigurno bi htjeli da to bude nešto brže, bolje i jače od trenutnog stanja koje imate. Jer znate da imate potencijal za takav skok. Sigurni smo i u činjenicu da imate nekakav plan razvoja i način na koji bi to željeli napravili. Jer, u suprotnom, ne biste bili ovdje. Nedostaje Vam glavni kotačić u tom cijelom planu – Financiranje projekta. 
Sad imate i taj dio koji Vam je nedostajao. I također, imate i nas koji Vas vodimo u tom cijelom procesu – korak po korak! 

Omogućite svojoj tvrtci rast i razvoj koji zaslužuje. Javite nam se kako bi pronašli odgovarajući natječaj za Vašu tvrtku, osigurali financiranje i pokrenuli kotačiće u pravom smjeru!

Jer na kraju, nitko nije pobijedio tako što je stajao na mjestu!
 

Srdačan pozdrav,
ONE CONSULTING

Scroll to Top